Przejdź do głównej zawartości

GO exec jak ponownie uruchomić i przywrócić ustawienia fabryczne urządzenia

Jak zresetować lub przywrócić ustawienia fabryczne systemu GO exec

Napisane przez Jon Bilger

Aby zresetować lub przywrócić ustawienia fabryczne urządzenia GO exec należy użyć fizycznego przycisku resetowania znajdującego się wewnątrz pokrywy karty SIM GO exec . Do tego celu należy użyć małego spinacza biurowego lub podobnego przedmiotu (nie ostrego), aby nacisnąć przycisk przez mały otwór.

Urządzenie GO exec – ponowne uruchomienie i przywrócenie ustawień fabrycznych

  • Reset (reboot) the GO exec - Pressing the reset button inside the GO exec SIM cover for >1 second and releasing it while the unit is powered on will force it to reboot .

  • Przywracanie ustawień fabrycznych urządzenia GO exec – Naciśnięcie przycisku resetowania wewnątrz pokrywy karty SIM urządzenia GO exec przez 15 sekund, gdy urządzenie jest włączone, wymusi przywrócenie ustawień fabrycznych . Urządzenie GO exec automatycznie się wyłączy, a następnie uruchomi ponownie.

  • Podczas ponownego uruchamiania na ekranie LCD systemu GO exec pojawi się grafika z dwoma kołami zębatymi i napisem „Przywracanie ustawień fabrycznych w toku”, co oznacza, że ​​trwa przywracanie ustawień fabrycznych. Na ekranie nie pojawią się żadne komunikaty.

  • Po zakończeniu wszystkich konfiguracji wszystkie ustawienia, historia połączeń, konfiguracja ESP, kody PIN administratora i blokady ekranu zostaną usunięte.

  • Ważna uwaga: po przywróceniu ustawień fabrycznych należy ponownie skonfigurować funkcję SOS .

Jeśli jesteś połączony z DataHub przez Wi-Fi, musisz również ponownie połączyć DataHub z Wi-Fi GO exec , jeśli ustawiłeś niestandardowe hasło Wi-Fi , ponieważ zostało ono zresetowane do hasła domyślnego: hasło

Alternative to Reset is to Erase All Settings and Data

You can also erase all data and settings to effect a factory reset of the GO exec through the GO exec App. To do this:

  • Open the GO exec App and tap the Settings wheel .

  • Kliknij Ustawienia urządzenia .

  • Kliknij Ustawienia administratora .

  • Swipe to the bottom and tap Erase All Settings and Data .

  • Important: Please do NOT activate storage mode after erasing all data and settings.

  • Kliknij Resetuj .

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?