DataHub Pro, iki yöntemden biriyle fabrika varsayılan ayarlarına geri döndürülebilir: Yazılım Sıfırlama veya Donanım Sıfırlama.
Sıfırlama işleminden sonra , 2. Adım: GPS Takibini Kurma bölümünden başlayarak cihazı yeniden kurmanız gerekecektir.
DataHub Pro'nun yazılım sıfırlaması
DataHub Pro'ya giriş yapabiliyorsanız DataHub yazılımı sıfırlamak en kolay yöntemdir.
Dizüstü bilgisayarınızı (önerilir) veya mobil cihazınızı DataHub Pro Wi-Fi ağına bağlayın. Cihazınızdaki kullanılabilir Wi-Fi ağları listesinde PW-Hub-XXXX şeklinde görünecektir.
Chrome veya Safari tarayıcısını açın ve adres çubuğuna 10.10.10.1 yazın.
Kullanıcı adı olarak admin ve şifre olarak admin kullanarak giriş yapın.
Soldaki menüden Ayarlar'ı , ardından Bakım sekmesini seçin.
Fabrika varsayılan ayarlarına geri dönmek için Sıfırlama İşlemi Gerçekleştir düğmesini seçin.
İşlemin tamamlanmasının 5-10 dakika sürdüğünü unutmayın . Sıfırlama işlemi sırasında DataHub Pro'yu durdurmayın.
DataHub Pro'nun donanım sıfırlaması
Wi-Fi şifrenizi, yönetici şifrenizi kaybettiyseniz veya DataHub Pro'nun web yönetim arayüzüne erişemiyorsanız, DataHub Pro'nun donanım sıfırlaması yapmanız gerekir.
Donanım sıfırlaması yapmak için, cihazın WAN Ethernet portu ile NMEA soketi arasında bulunan RESET düğmesini bulun. Bu düğmeye, kasanın üzerindeki küçük bir delikten ulaşabilirsiniz.
DataHub Pro'nun arkasındaki sıfırlama düğmesine bir ataş batırın ve tık sesi duyana kadar basılı tutun, ardından 5 saniyeden fazla ancak 15 saniyeden az bir süre basılı tutmaya devam edin. Ataş ilk denemede işe yaramazsa, birkaç kez daha deneyin. Bu, düğmenin yapışkan veya gevşek bağlantısıyla ilgili sorunları çözmelidir. Ataşın sıfırlama düğmesinin üzerinde durduğunu, yanında veya delikte olmadığını hissetmeniz gerekir - bu, düğmenin kendisi küçük olduğu için oldukça kolaydır.


