DataHub Pro kan återställas till sina ursprungliga fabriksinställningar med en av två metoder: programvaruåterställning eller maskinvaruåterställning
Efter en återställning måste du konfigurera enheten igen genom att börja med steg 2: Så här konfigurerar du GPS-spårning .
Programåterställning av DataHub Pro
Programvaruåterställningen av DataHub Pro är den enklaste metoden om du kan logga in på DataHub Pro.
Anslut din bärbara dator (rekommenderas) eller mobila enhet till DataHub Pro Wi-Fi-nätverket. Det kommer att se ut som PW-Hub-XXXX i listan över tillgängliga Wi-Fi-nätverk på din enhet.
Öppna en Chrome- eller Safari-webbläsare och skriv 10.10.10.1 i URL-fältet.
Logga in med användarnamnet admin och lösenordet admin.
Från vänstermenyn väljer du Inställningar och sedan fliken Underhåll .
Välj knappen Utför återställning för att återställa fabriksinställningarna.
Observera att det tar 5–10 minuter att slutföra processen. Avbryt inte DataHub Pro under återställningsprocessen.
Maskinvaruåterställning av DataHub Pro
En hårdvaruåterställning av DataHub Pro är nödvändig om du antingen har glömt Wi-Fi-lösenordet, administratörslösenordet eller inte kan komma åt webbadministratörsgränssnittet för DataHub Pro.
För att utföra en hårdvaruåterställning, leta upp RESET-knappen mellan WAN Ethernet-porten och NMEA-uttaget för enheten. Du hittar den genom ett litet nålhål i höljet.
Tryck in ett gem i återställningsknappen på baksidan av DataHub Pro tills du känner att det klickar och håll in den i mer än 5 sekunder men mindre än 15 sekunder. Om du inte får ett gem att fungera första gången, försök några gånger till. Detta borde lösa eventuella problem med att knappen är klibbig eller löst ansluten. Du borde kunna känna att gemet sitter på återställningsknappen istället för bredvid den i hålet – vilket är ganska enkelt att göra eftersom själva knappen är liten.


